skip to Main Content
Guest Review Awards 2020 Megusta 9,4 - Booking.com
[:nl]Notariële Vastlegging[:de]Notarielle Beurkundung[:]

[:nl]Notariële vastlegging[:de]Notarielle Beurkundung[:]

[:nl]

Eindelijk is het dan zo ver, alle papieren zijn klaar om ondertekend te worden. Samen met onze aankoopmakelaar Edgar van der Horst uit Velden zijn we naar de notaris in Greifenburg gegaan om deze klus te klaren, alles is definitief en we zijn trots op dit prachtige gebouw!

Gusta en Sander

[:de]

Endlich ist es so weit, alle Papiere sind fertig, um unterschrieben zu werden. Wir sind gemeinsam mit unserem Makler Edgar van der Horst aus Velden zum Notar in Greifenburg gefahren, um alles abzuschließen. Es ist nun endgültig und wir sind stolz auf dieses wunderschöne Anwesen.

[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top